A Different Working Space – Nirvana Film Office

Nirvana-Film-Office-2




Energy efficient Nirvana Film Office from Bangalore, India has been designed by SJK Architects in 2011. At the first look, one might actually think that this is a residential house and not a space for offices. Creating a very refreshing mood, this must be the key to keep the employees activated at work.

Each room of the office building is inspired by the surrounding landscape. It’s rare to see a working space that it’s not surrounded by other concrete building. Nirvana Film Office, on the other hand, stands among the tall woods and rich vegetation visible thanks to all those open to outdoor spaces and floor to ceiling windows.

The cherry on top of this cake must be the staircase connecting the four levels of the building, which is absolutely stunning, looking like a cutting among that mountain of concrete, with a superb skylight above.

Add Comment